Ga één regel verder Geregistreerd copyright by A. Emmes, Utrecht 2001.. Alleen deze tekst
 Ga naar de homepage.  Ga naar de algemene trefwoordelijst. Hele bladzijde of verander alleen het gele menu

Ga één pijl terug Reacties op deze site:
R-56. (Ontvangen 7-5-2003)
Anneke, Mijn man ms-patient (9 jr) en ik imker.
Sinds 1,5 jr gebruikt mijn man bijenprodukten en wij vinden het een geschenk.
Info vinden wij op www.bijengif.nl , Groet ... Zie ook bijen
R-55. Beste Anneke
Allereerst een mooi 2003 toegewenst met meer fijne dan nare dingen! Op uw site trof ik iets aan over de zgn. koudwatertherapie.Ik kom wat betreft de informatie hierover niet verder omdat de Stichting Koudwatertherapie is vertrokken van het vermelde adres. Kunt u mij misschien verder helpen? Hartelijke groeten Leonoor. (Ontvangen 4-1-2003)
R-54. Lieve Anneke,
Prachtsite. Werd door een mede-ms'er, op jouw site gewezen. Wellicht kunnen we elkaar een beetje tegemoetkomen en kun jij meer publiciteit geven aan onderwerpen waar wij mee bezig zijn zoals o.a. de bewegingsbanken en kunnen wij helpen jou te sponsoren.
Ik hoor wel of je belangstelling hebt.
Met vriendelijke groet, mede namens suzanne die jouw boek op haar nachtkastje heeft. Laetitia (Ontvangen 8-1-2003)    reactie / vraag
R-53. Floressence
Ben geïnteresserd in ervaringen van gebruikers.
Heb zelf het gevoel er rustiger van te worden, gebruik het sinds half september 2002.
Groet, Lucie (Ontvangen 16-1-2003)    mijn reactie op floressence   Zie ook E-1 en E-2
R-52. Hallo.
In april ben ik begonnen met een eigen site op te zetten met mijn vakantieervaringen met de rolstoel. Hier staan tips en landeninformatie op.
Deze site is in de maand augustus genomineerde als digitalevrijwilliger van de maand. Nu in januari moet er op alle maandwinnaars gestemd worden. Na de vorige nominatie is de site iets bekender geworden. Momenteel krijg ik ca 4 vragen cq aanmeldingen voor de nieuwsbrief binnen wat natuurlijk ook de bedoeling is. De doelgroep moet ik proberen te bereiken. Mijn vraag is of je misschien zou willen stemmen zodat de site nog meer mensen bereikt.

Het stemmen is makkelijk: ga naar de hoofdpagina, ga naar "klik hier"en vul het forumulier in. Kan je dit mailtje misschien ook doorsturen naar vrienden/familie/kennissen en collega's.
Alvast bedankt Vakantiegroetjes, Yvonne . www.vakantiemetderolstoel.iplek.nl E: info@vakantiemetderolstoel.iplek.nl    Ps: wij hebben ook een gastenboek. (Ontvangen 18-1-2003)
R-51.
MS en voeding: ik heb nu weer gezondigd, een chocolade,wafel lekker ik kon ze niet laten liggen. Mieke haalt die gewoon in huis, shit ik voel me nu niet goed. Wat ik nu ga doen? Ik weet niet welk uur dat het is maar ik ga wortelen halen bij de paarden en die in de centrifuge doen 3 glazen sap drinken en dan slapen morgen ben ik weer zuiver Voeding zeker weten. (Ontvangen 16-1-2003)
R-50. Geachte mevrouw Emmes,
bij deze willen we u attent maken op onze website die informatie verschaft over de iatrosofie en de (kwalijke) gevolgen hiervan.
Op uw website zagen wij dat de heer J.P. de Kok voorkomt in uw adressenlijst. Misschien is het toepasselijker de heer de Kok te vermelden op uw PAS OP lijst.
Zie: www.geocities.com/ponker2001 . Met vriendelijke groeten, Janneke. (Ontvangen 28-12-2002)
R-49. Beste Anneke,
Mag het ook in het Nederlands...??
Ik wil hierbij even kwijt dat ik je site in een woord geweldig vind; wat een veelheid aan informatie en wat gebruikersvriendelijk opgezet. Dankjewel. groet van Annet (Ontvangen 23-12-2002)
R-48 op E-26. Hoi Anneke,
Ben onder de indruk van jouw verhaal.
In een poging nog eens wat meer te weten te komen over borstontstekingen ben ik wat aan het rondkijken op het internet. Er is veel informatie echter alles is gericht op vrouwen die na een bevalling een borstontsteking krijgen. Ik heb nu zo'n 12-13 jaar last van borstontstekingen, ben nooit zwanger geweest en heb ook geen kinderen. De eerste 5 jaar heb ik me regelmatig laten doorverwijzen naar verschillende ziekenhuizen c.q. verschillende specialismen. Ik heb al veel diagnoses aangehoord - van inwendig tot uitwendig en ook de remedie - van pillen slikken, snijden tot amputatie - liep uiteen. Ik ga er al jaren niet eens meer voor naar de huisarts, hooguit voor pijnstillers als ik het echt niet meer trek.
Ik denk niet dat ik hier ooit nog vanaf kom. Op het internet vond ik iets over propolus, een bijenprodukt dat bijzonder goed tegen ontstekingen schijnt te werken, misschien dat ik nog eens een poging waag. Anyway, alles went, ook borstontstekingen. De laatste jaren heb ik er gelukkig maar 1 tot 2 keer per jaar last van en deze weken zijn lastig en pijnlijk maar van voorbijgaande aard.
Was dus verrast jouw verhaal tegen te komen. Hoe is het nu met jou? [goed A.E.] Heb je misschien nog tips voor me ? Laat wat van je horen.
Groetjes, Angelique. (Ontvangen 14-12-2002)
R-47. Dag Anneke,
Wij, vier studenten hbo-v, doen onderzoek naar de toepassing en het effect van Reiki of aromatherapie bij mensen met MS. Mogelijk wordt het niet als alternatief gebruikt maar ter aanvulling op. Onze vraag is of daar iets over bekend is of dat er mensen zijn die daar ervaring mee hebben. Zo ja (of nee), wil je ons daar een berichtje over sturen? Joke , Hanneke , Hannie , Hillie, Windesheim/Zwolle (Ontvangen 10-12-2002)
46. Dear Friends,
I have just read and signed the petition: Sign & Support the Campaign for Research into 'Diet and Multiple Sclerosis'.
Please help by signing this petition to support our campaign for Research into Dietary and Multiple Sclerosis. It takes 30 seconds and will really help.
Please follow this link: www.thepetitionsite.com/takeaction/747307120
The system centralizes signature collection to provide consolidated, useful reports for petition authors and targets.
Please forward this email to others you believe share your concern. Thank you!
Carina (Ontvangen 3-12-2002)
R-45. Dag Anneke,
Een beetje rondkijkend op je website merkte ik dat er een aantal links zijn die niet (meer) werken. Om je een beetje te helpen (ik weet hoeveel werk een website is) heb ik er even een link-checker programmaatje op losgelaten.
Ik stuur het resultaat: 48 links die niet werken, mee als html-pagina. Misschien heb je er wat aan.
De gratis software die dit werk in een minuutje voor je doet kun je downloaden op: home.snafu.de/tilman/xenulink.html
Ik was zelf erg blij met deze ontdekking. Het scheelt uren werk en RSI! Groet, Joke. (Ontvangen 8-11-2002)
Dank je wel!!!! Ik heb een aantal links kunnen herstellen en de niet werkende eruit gegooid.
R-44. Ik ben de mantelzorger voor mijn vrouw die MS heeft. Gister waren wij op de MS-dag in de RAI. Wetenschappers aanhoort die tot hun pensioen onderzoeksprogramma's uitgedokterd hebben. Over Jan Westerhof die vorige week op de televisie was en die ik inmiddels zelf gesproken heb. Over hem, die via gebedsgenezing genezen, is. Dit door tussenkomst van een Nigeriaanse "profeet", geen woord. Met dat in het achterhoofd zocht ik vanochtend op het internet naar de niet door de wetenschap geknevelde mens. Die vond ik op jullie site. Mijn dank daarvoor. Groetjes, Peter (Ontvangen 10-11-2002)

Ja, je begreep mijn briefje niet omdat ik niet uitlegde wie Jan Westhof was. Twee weken geleden was er een film op de EO. Daarin zagen wij hoe een Jan Westerhof naar Nigeria ging en daat in de kerk kwam die geleid wordt door een neger-priester met de naam Joshua. Jan werd op die film genezen door gebed. Hij stond op uit zijn rolstoel en na een paar minuten zagen wij hem hard door de kerk lopen. Een wonder in de stijl van Lourdes.
Vorige week heb ik hem opgespoord en via de telefoon met hem gesporken. IK KOM NET VAN MIJN WERK AF, WAS ZIJN EERSTE ZIN. En hij vond dat heel fijn om te zeggen.
Nu volgen wij het spoor van de gebedsgenezing.
Op de RAI-dag had ik ergens willen vragen, als grap, kan ik de kosten van een reis naar Lagos door het ziekenfonds betaald krijgen.
Hoe het ook zij, wij gaan nu het spoor van de gebedsgenezing verder volgen.
Het internet is in al die zaken een weldaad in het communiceren.
Dank voor je briefje. Peter. (Ontvangen 11-11-2002)
R-43. Beste Anneke,
ik wil urinetherapie gebruiken tegen impotentie. Ik kreeg het advies dagelijks wat urine in te nemen en ook dagelijks de onderbuik insmeren met urine. Ik zou hier graag wat meer over willen weten. Bij voorbaat mijn dank. Hartelijke groet, Hans. (Ontvangen 21-10-2002)
(Zie: A-7 Urinetherapie)
R-42. Mooi geschrijf moet ik zeggen. Wat weet je van Hathayoga? heb je ervaring?
Wat denk je van de stelling? --Wanneer we ons denken minimaliseren en meer voelend waarnemen, laten we zeggen 95% voelend opletten - dan wordt je wereld veel uitgebreider en misschien val je van verbazing in een meditatief zijn? A. Baaai baaaai. (Ontvangen 11-10-2002 )
R-41. Beste Anneke,
Met veel interesse uw website over MS bekeken. Ik heb nog lang niet alles gelezen, maar ik ben nu al erg onder de indruk. (6-8-2002)
Meer reacties